ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Τετάρτη 5/10/2022 ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, πραγματοποίησε Δωρεά ενός επαγγελματικού πολυμηχανήματος εκτυπωτή σκάνερ, προς το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, το οποίο εδρεύει στην Σάμο, για την άμεση κάλυψη σχετικών λειτουργικών αναγκών της Υπηρεσίας.

Τον Ροταριανό Όμιλο εκπροσώπησαν οι Αξιωματούχοι κ.κ. Ευγένιος Χαρδαβέλλας (Β. Διοικητής της 2475 Περιφέρειας Διεθνούς Ρόταρυ-Ελληνική Επικράτεια), Δημήτριος Κυριαζής (προ. Πρόεδρος) και Μάριος Μπακόπουλος (Αντιπρόεδρος).

Τις θερμότατες ευχαριστίες, εκ μέρους του Αρχηγείου, εξέφρασε ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Βορείου, Νοτείου Αιγαίου και Κρήτης Αρχιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Δαδούδης καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, η ανταπόκριση του Ροταριανού Ομίλου ήταν άμεση.

Ο Ροταριανός Όμιλος Σάμου, ήταν και είναι άμεσα αρωγός προς τα Σώματα Ασφαλείας καθώς μέσω αυτών, διασφαλίζεται η προστασία της ζωής των Ανθρώπων και η εύρυθμη λειτουργία της Κοινωνίας μας, όπως ιδιαιτέρως πράττει το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ευχαριστούμε θερμώς την Μεταφορική Εταιρία Samos Express, η οποία πάντοτε, έχοντας υψηλό το αίσθημα του Ανθρωπισμού, προσφέρει τις υπηρεσίες της αφιλοκερδώς, προς όφελος της Τοπικής μας Κοινωνίας.