ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

\

Μετά από την επιτυχημένη εκδήλωση “Νιφάδες Ζωής” που διοργάνωσε ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός (Ε.Ο.Σ. Σάμου) προς υποστήριξη των δράσεων του Συλλόγου μας και την σχετική καταβολή του ποσού που προέκυψε από τη συνδρομή της τοπικής κοινωνίας, αποφασίστηκε από το Δ.Σ. του “ΕυΠο” η αγορά δυο (2) καρεκλών τύπου πολυθρόνας, δέκα (10) πτυσσόμενων λευκών καρεκλών, καθώς και δυο (2) μεταλλικών “καλόγερων” ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες εξυπηρέτησης εκείνων που πραγματοποιούν χημειοθεραπείες στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου “Άγιος Παντελεήμων”.

Ο εξοπλισμός αυτός παρελήφθη το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 από το Σύλλογο “ΕυΠο” και παραχωρήθηκε προς άμεση τοποθέτηση στην αίθουσα του Νοσοκομείου όπου διεξάγονται οι χημειοθεραπείες, προκειμένου να εξυπηρετούνται οι προσερχόμενοι ασθενείς και οι συνοδοί τους.

Ο Σύλλογος “ΕυΠο” εκφράζει τις ευχαριστίες του στο σύνολο της σαμιακής κοινωνίας για ευαισθητοποίηση και τη στήριξη της εκδήλωσης “Νιφάδες Ζωής” που άφησε ένα θετικό αποτύπωμα βελτίωσης σε χώρο περίθαλψης του τοπικού μας νοσοκομείου.

Θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε και στον Ε.Ο.Σ. Σάμου στον πρόεδρο κ. Ιωάννη Σκούτα, στο Διοικητικό Συμβούλιο, στον Εμπορικό Διευθυντή κ. Τίτο Φραντζή,  στην υπεύθυνη Marketing & Eπικοινωνίας κα Μαργαρίτα Ικαρίου, στα στελέχη και τα μέλη του Ε.Ο.Σ. Σάμου για την ευαισθησία που έδειξαν με στόχο να ενισχύσουν μέσω του Συλλόγου μας την σαμιακή κοινωνία, διοργανώνοντας μια αξιόλογη εκδήλωση, αφιερωμένη στο παιδί και στον άνθρωπο.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές και τους υποστηρικτές της διοργάνωσης για την ακάματη προσπάθεια, τους χορηγούς και ιδιαιτέρως την εταιρεία Bαλαγεωργίου Aγγελική & ΣIA O.E. “ΑΒ Food Market Βαθύ Σάμου” και Bακεντής Eμμ. O.E. “VKD Μarket” για την χορηγία υλικών για τις κορδέλες ευαισθητοποίησης, τους συμμετέχοντες στα διάφορα ψυχαγωγικά δρώμενα, τους μουσικούς και τους performers, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου “Ο Καπετάν Λαχανάς”, την Ένωση Μικρασιατών Σάμου και τη σχολή χορού “Samos School of Dance” για την ολόθερμη διάθεση συμμετοχής σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συλλόγου  “ΕυΠο”