Με χαρά σας ανακοινώνουμε την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των δύο νέων Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών (AED) στο Δήμο μας, δωρεάς των  φαρμακοποιών των Samos Pharmacies.

Ο ένας τοποθετήθηκε εξωτερικά του Δημαρχιακού Μεγάρου, στην πλατεία Δημαρχείου και ο άλλος στην Κοινότητα Παλαιοκάστρου. Την εγκατάσταση επιμελήθηκε η ομάδα BLS/AED SAMOS-Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών, η οποία εδώ και δύο χρόνια έχει εκπαιδεύσει, με τα πιστοποιημένα σεμινάρια καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης, περίπου 400 συμπολίτες μας στη Σάμο, την Ικαρία και τους Φούρνους.

Η παραπάνω ομάδα έχει ενημερώσει την εφαρμογή Staying Alive στο Google Play και Αpple Store, στην οποία, όλοι μας μπορούμε να δούμε απ το κινητό μας, την τοποθεσία όλων των απινιδωτών, γρήγορα και εύκολα.

Ευχαριστούμε τους φαρμακοποιούς των SAMOS PHARMACIES και την ομάδα BLS/AED SAMOS-Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Επειγόντων Περιστατικών, για την προσφορά και την έμπρακτη στήριξή τους στο Δήμο και στην τοπική κοινωνία.

 

 

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου