Η πλατεία Δημαρχείου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας στις 7 Απριλίου γέμισε με παιδικές φωνές. Με το κεντρικό σύνθημα «ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ», ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, μέλος του Ελληνικού Δικτύου Υγειών Πόλεων του Π.Ο.Υ. σε συνεργασία με το ΚΕΠ Υγείας Δήμου Ανατολικής Σάμου , οργάνωσε δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης σε θέματα Υγείας και πρόληψης.

Η κα Παντελούκα Ελένη με τα παιδιά από το Ακαδημία fitness CLUB και το ΚΔΗΦ ΑμεΑ “Η Μέλισσα” ΠΕ Σάμου μας έδειξαν πώς ο νεανικός αθλητισμός αποτελεί ένα υπέροχο μέσο για να διδαχτούν τα παιδιά μαθήματα ζωής. Η κα Κουλούρη Αγγελική από το Παλμός Athletic Center έδωσε  ΠΑΛΜΟ και έδειξε στα παιδιά πώς να διατηρούνται υγιή και σε φόρμα.

Η ομάδα Αθλέων και ο προπονητής κος Γιώργος Τζουραμάνης, μας έδειξε πώς προωθείται το αθλητικό πνεύμα μέσω του αθλήματος της Καλαθοσφαίρισης.

Στο τέλος της εκδήλωσης η Κα Μυλωνά Αναστασία επικεφαλής του ΕΕΣ-Περιφερειακό Τμήμα Σάμου έκανε παρουσίαση σχετικά με τον τρόπο πρόληψης ατυχημάτων και επίδειξης Α΄ Βοηθειών.

Ευχαριστούμε θερμά τις εκπαιδευτικούς του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Σάμου για την ενεργή συμμετοχή των παιδιών.

Με γνώμονα ότι η Υγεία αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα και υψίστης σπουδαιότητας αγαθό, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ με σκοπό την πρόληψη και τη βελτίωση της υγείας και ευημερίας!

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου