Σε συνέχεια της μεγάλης και σημαντικής ανθρωπιστική βοήθειας προς τους πληγέντες Σαμίους από τους LIONS, λόγω του καταστροφικού σεισμού της 30ης Οκτωβρίου του 2020, στις 05/11/2021 στο Ειδικό Σχολείο Σάμου, πραγματοποιήθηκε Δωρεά ενός Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, από το Θέμα 117Α της Διεθνούς Οργάνωσης Λεσχών LIONS, για την άμεση κάλυψη σχετικών λειτουργικών αναγκών.

Τους LIONS εκπροσώπησαν οι  κ.Κωνσταντίνος Παντελής και κ.Ευγένιος Χαρδαβέλλας.
Η Διεύθυνση και το Εκπαιδευτικό Προσωπικό ευχαρίστησαν θερμώς τον Ακαδημαϊκό κ.Μιχάλη Κλεισαρχάκη,  Κυβερνήτη των LIONS του Θέματος 117Α, για την εν λόγω Δωρεά καθώς και τους εκπροσώπους της Οργάνωσης, γνωστούς για την εν γένει προσφορά τους στην Σαμιακή Κοινωνία.
Η Λέσχη LIONS, είναι μια από τις παλαιότερες Ανθρωπιστικές Οργανώσεις στον Κόσμο ( έτος ιδρύσεως 1917) με τεράστιο Ανθρωπιστικό Έργο Παγκοσμίως και ιδιαιτέρως στην Πατρίδα μας όπου εδώ και χρόνια, στηρίζει με Δωρεές και Ανθρωπιστικά προγράμματα τις Δομές Υγείας, Εκπαίδευσης, Σωμάτων Ασφαλείας, Ιερές Μητροπόλεις και Ευαγή Ιδρύματα της Χώρας μας. Επικεντρώνει δε την έρευνα και την προσφορά της σε άτομα με προβλήματα όρασης ( εξου και ο χαρακτηρισμός των LIONS ως Ιππότες της Ωράσεως) σακχαρώδους διαβήτη κ.α.
Η λέξη L.I.O.N.S. προέρχεται από τα αρχικά γράμματα των λέξεων Liberty Intelligence Our Nation Safety ( Ελευθερία Διανόηση του Δικού μας Έθνους Ασφάλεια).