Στα πλαίσια της Πανελλαδικής δράσης του Τομέα Υγείας της Ν.Δ., την Πέμπτη  και την Παρασκευή  8 & 9/6/17 θα επισκεφθεί την Σάμο κλιμάκιο με επικεφαλής τον Τομεάρχη Υγείας και Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Νομού Σάμου – Βουλευτή Επικρατείας κ. Βασίλης Οικονόμου . Πρόκειται για διήμερο (8-9 Ιουνίου) οδοιπορικό συναντήσεων και επισκέψεων με τους φορείς της Υγείας στη Σάμο, όπου θα καταγραφούν προβλήματα και αδυναμίες που παρουσιάζονται στον κλάδο.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, έχει προγραμματιστεί την Πέμπτη, 8 Ιουνίου απογευματινή επίσκεψη στο  Κέντρο Υγείας  Καρλοβάσου. Θα ακολουθήσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά Μ.Μ.Ε στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. και στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί Νομαρχιακή Συνδιάσκεψη με στελέχη του κόμματος στο Ξενοδοχείο «Aeolis»

Για τη δεύτερη ημέρα, Παρασκευή 9 Ιουνίου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαδοχικές επισκέψεις στην Αντιπεριφέρεια, στον Δήμο, στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου & στο εμπορικό επιμελητήριο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τους επιστημονικούς συλλόγους υγείας και ενημέρωση του Τομέα Υγείας ΝΔ για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε περιφερειακό επίπεδο.

Παράλληλα συνεχίζεται η δράση στο Νομό μας κλιμακίου της γραμματείας οργανωτικού της Ν.Δ. όπου μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεων σε Ικαρία και Φούρνους, την Πέμπτη 8/6 και Παρασκευή 9/6 θα βρίσκονται στο νησί της Σάμου και θα έχουν διαδοχικές συναντήσεις με μέλη της Νέας Δημοκρατίας, με τις Τοπικές Οργανώσεις καθώς και με τα μέλη της Νομαρχιακής Οργάνωσης.