Διήμερες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Λιμάνι Καρλοβάσου το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Ιουνίου από την ομάδα περέμβασης πολιτών Καρλοβάσου που ευελπιστεί το φεστιβάλ να γίνει θεσμός.

–Παρασκευή 23 Ιουνίου – προφεστιβαλική εκδήλωση
Friday 23 June – Pre-festival event

19.00 Ο καλλιτέχνης D. Koletsis θα βάφει στα στενά δρομάκια και στην παιδική χαρά στο Λιμάνι. Ανοιχτή πρόσκληση για συμμετοχή του κοινού.

—–Σάββατο 24 Ιουνίου

10.30 Επίσημη έναρξη φεστιβάλ με τους καλλιτέχνες να τακτοποιούνται στους καμβάδες τους, και τον επιμελητή του φεστιβάλ, Υiakou να δίνει το έναυσμα για να αρχίσει η δημιουργία!

Ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθήσει τους καλλιτέχνες να δημιουργούν, να φωτογραφηθεί με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη και το έργο του ενώ οι μουσικές του κόσμου θα ακούγονται στον αέρα.

11.00 “Κιμωλία στην άσφαλτο”. Εργαστήρι για ενήλικες από τον D. Koletsis.
Συγκέντρωση μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου στο Λιμάνι.

12.00 – 20.00 Η ιππήλατη άμαξα του Καρλοβάσου θα σας σεργιανίσει στο Λιμάνι.

21.30 DJ party! Διασκέδαση για όλες τις ηλικίες! Μουσική και χορός ως αργά το βράδυ μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου.

23.00 Βεγγαλικά! Εκρήξεις και χρώματα ψηλά στον αέρα!

Κυριακή 25 Ιουνίου

10.00 Έναρξη καλλιτεχνικής δημιουργίας και πάλι. Κι άλλα χρώματα από τους καλλιτέχνες, κι άλλα σχέδια, γράμματα και σχήματα. Παρακολουθήστε τους! Οι μουσικές του κόσμου παντού στον αέρα!

11.00 Εργαστήρι graffiti για παιδιά 7-15 χρόνων από τον καλλιτέχνη barba dee! Συγκέντρωση μπροστά από τa κτίριa Τελωνείου. Πάρτε μαζί σας τα πινέλα σας!
Για τα μικρά παιδιά είναι απαραίτητη η συνοδεία γονέων.

12.00 – 16.00 Αυτοκίνητα και μηχανές αντίκες θα κάνουν βόλτες και θα φωτογραφηθούν με τους δημιουργούς, τα έργα τους και το κοινό πριν εκτεθούν μπροστά στο κτίριο του Τελωνείου στο Λιμάνι!

12.00 – 20.00 Η ιππήλατη άμαξα του Καρλοβάσου θα σας σεργιανίσει στο Λιμάνι.

20.00 Συγκεντρωμένοι όλοι στο Λιμάνι θα περιμένουμε το σύνθημα από τον DJ για να αρχίσει ο χρωματοπόλεμος! Oι μουσικές και τα χρώματα θα συναγωνίζονται για μια θέση ψηλά στον αέρα!
Ζήτω τα χρώματα! Long live the colours! Yasasin renkler!

21.00 Σύντομες μα συναρπαστικές παραστάσεις χορού επι σκηνής!

21.30 Το Πανεπιστήμιο κατεβαίνει Λιμάνι! Τα μουσικά συγκροτήματα των φοιτητών θα γεμίσουν ήχους και κέφι το Λιμάνι Καρλοβάσου μπροστά από τα κτίρια του Τελωνείου! Διασκεδάστε μαζί τους!.

Θα κλείσει πανηγυρικά η αυλαία του
1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ STREET ART ΣΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ!

Όλα τα έργα των καλλιτεχνών θα εκτίθενται υπαίθρια στο Λιμάνι και στον Όρμο Καρλοβάσου ως το τέλος του καλοκαιριού.

Στα πλαίσια του Karlovasi Street Art Festival θα ακολουθήσουν κι άλλα δρώμενα κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου.