Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 04 Μαρτίου 2019 παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων κ. Νικολάου Κατρακάζου, κατόπιν προσπάθειας από κοινού με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κας Χριστιάνας Καλογήρου παραλάβαμε τα τρόφιμα για τις πολύτεκνες οικογένειες των νησιών μας.

Για την όλη την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ διαδικασία αγάπης ευχαριστούμε για πολλοστή φορά εγκάρδια τους ανωτέρω καθώς και τους Πρόεδρο της Ε.Ο.Σ. Σάμου κ. Σκούτα Ιωάννη και το Διοικητικό του Συμβούλιο για τη διάθεση αποθηκευτικού χώρου, τους Γεωπόνους Αφοί Τριανταφύλλου στο Καρλόβασι τέκνα πολύτεκνης οικογένειας για τη διάθεση οχήματος, το χειριστή περονοφόρου της Ε.Ο.Σ.Σ. κ. Νίκο Ευαγγέλου, τον Καπετάνιο του Παναγία Μεγαλόχαρη κ. Κώστα Κοτταρά που θα μεταφέρει τα τρόφιμα στην Ικαρία και στους Φούρνους καθώς και την μεταφορική εταιρεία του πολύτεκνου κ. Φουστανελά Παναγιώτη στο Καρλόβασι καθώς και τον Πατέρα Βασίλειο Λάμπρου του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καρλοβάσου για την παραχώρηση χώρου προς διανομή.

Η διανομή των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί ως εξής :

ΣΑΜΟΣ (ΒΑΘΥ): στα Γραφεία του Συλλόγου Μαλαγάρι : Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή (6,7,8 Μαρτίου 2019) από 3 μμ εως 6 μμ.

ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 από 10 π.μ. έως 7 το απόγευμα.

ΦΟΥΡΝΟΥΣ: θα αποσταλούν για την κάθε οικογένεια την επόμενη εβδομάδα κατόπιν ειδοποιήσεως.

ΑΓΙΟΣ ΚΗΡΥΚΟΣ: Στην Καφετέρια BEST την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 από 3:30 το μεσημέρι έως 8:30 το απόγευμα.

ΕΥΔΗΛΟΣ: Στο καφενείο του ΑΝΤΑΡΑΚΗ την Παρασκευή 15 Μαρτίου από 10 το πρωί μέχρι 5 το απόγευμα.

Η διανομή των τροφίμων θα πραγματοποιηθεί με θεωρημένη την πολυτεκνική ταυτότητα για το έτος 2019. Όσοι δεν έχουν θεωρήσει το έτος 2019 ή προηγούμενα έτη θα μπορούν στους τόπους διανομής να θεωρούν και στη συνέχεια να παραλαμβάνουν τα τρόφιμα.

Τέλος παρακαλούμε όλους τους πολύτεκνους που θα προσέλθουν για παραλαβή τροφίμων να φέρουν μαζί τους τσάντα μεταφοράς τροφίμων ώστε να μην επιβαρύνουμε το περιβάλλον με τη χρήση πλαστικών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                Η                                               Η

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                            ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Δήμητρα Λάμπρου                     Φλώρα Τζεβρένη