Πεντακόσια εβδομήντα  μελισσοκομικά φυτά παρέδωσε η  Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου – ΠΕ Σάμου σε εκδήλωση που έγινε  στα γραφεία του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σάμου στο Καρλόβασι, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκου Κατρακάζου.

Πρόκειται  για ποικιλίες ευκάλυπτου, ακακίας, φλαμουριάς, παβλονίας βασιλικής και δενδρολίβανου,τα οποία ο συνεταιρισμός θα διανείμει στα μέλη του.    

Ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε σχετικά :

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε για την ανάπτυξη της Αγροτικής οικονομίας της Ενότητάς μας, οργανώσαμε και οργανώνουμε μια σειρά από δράσεις σε στενή συνεργασία με τους παραγωγούς, τους τυποποιητές καιμεταποιητές προϊόντων του πρωτογενούς τομέα.

Με τους μελισσοκόμους της Ενότητάς μας από την πρώτη στιγμή έχουμε μια στενή και παραγωγική συνεργασία με στόχο πάντα την στήριξη της παραγωγής, την προβολή της υπεροχής του παραγόμενου προιόντος, την εκμετάλλευση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών εργαλείων αλλά και την προώθηση του μελιού μας στην ντόπια και διεθνή αγορά.

Για δεύτερη φορά μετά από σχετικό αίτημα του Μελισσοκομικού Συνεταιρισμού Σάμου παραδίδουμε μελισσοκομικά φυτά, τα οποία ο συνεταιρισμός θα διαθέσει στα μέλη του. Η σημαντική δαπάνη της αγοράς καλύπτεται από δικούς μας πόρους με βάση την απόφασή μας για δράσεις μόνο ουσίας και οφέλους στην τοπική μας κοινωνία».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΑΜΟΥ