ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ, ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ, ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ….

Κάθε μέρα μηνύματα, τηλεφωνήματα, εκκλήσεις…. Βοηθήστε, αναλάβετε, κάντε κάτι…

ΟΧΙ, δεν μπορούμε άλλο. Έχουμε φτάσει στο ΑΜΗΝ!

Τις τελευταίες εβδομάδες μας ενημέρωσαν για πάνω από 25 κουταβάκια!!!

Πόσες φιλοξενίες να ζητήσουμε, για πόσα κουταβάκια να αναλάβουμε τα έξοδα, πόσες υιοθεσίες να βρούμε;;

Και γιατί;; γιατί υπάρχουν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι ανεύθυνοι, που έχουν μια θηλυκιά, που δεν νοιάζονται να στειρωθεί. Ακόμη χειρότερα υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι θα δώσουν κουταβάκια με πληρωμή. Ακούς ανοησίες όπως: «μου ζήτησε η ξαδέρφη μου, ο φίλος μου, ο συνάδελφος…». Μόνο, που από την γέννα θα δώσουν 1,2,3… τα υπόλοιπα 4,5 «ας τα πάρει η φιλοζωική….» Και εμείς (ή κάποιος άλλος φιλόζωος) τα βρίσκουμε πεταμένα σε σχολεία, πλατείες, μαγαζιά, κτηνιατρεία,

εκκλησίες, πηγάδια κτλ.

Το 2022 πετύχαμε πάνω από 60 υιοθεσίες! Πρέπει να σταματήσει εδώ η κάθε γέννα!!

Κύριοι ανεύθυνοι, ο Δήμος σας έχει δώσει (προς τιμήν του!), την δυνατότητα δωρεάν στείρωσης, τι άλλο ζητάτε;!

ΖΗΤΑΜΕ από κάθε υπεύθυνο πολίτη, που τον ενοχλούνε οι τραγικές εικόνες με τα παρατημένα κουταβάκια, να μας ενημερώσει, τηρώντας την ανωνυμία του για ΚΑΘΕ σκυλίτσα ζευγαρωμένη ή αστείρωτη καθώς μπορεί να είναι η μελλοντική μάνα αδέσποτων κουταβιών . Παρακαλώ, όχι σχόλια αγανακτισμένα, δεν βοηθάνε, ενημερώστε μας για τους ανεύθυνους!!

Όσον αφορά το πλήθος των καινούριων εγκαταλειμμένων κουταβιών, θα κάνουμε αίτηση στον Δήμο για μια επείγουσα συνάντηση της 5-μελούς επιτροπής για να βρεθεί μια λύση για όλα αυτά τα πεταμένα κουταβάκια, για την επανένταξη τους σε χωριά μακριά από μεγάλους δρόμους όπως Κέρβελη, Ποσειδώνειο, Άμπελος, Σταυρινίδες, Μύλοι κτλ.

Εκεί θα μπορούσαν να μεγαλώσουν, χωρίς μεγάλους κινδύνους, μέχρι να βρεθεί μια τελική υιοθεσία (Με την αρχή της καινούριας σεζόν & την βοήθεια των traces).

Η κάθε νέα ζωή που έρχεται έχει κάθε δικαίωμα να ζήσει κατά τον τρόπο που της αξίζει!!

ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΗ: ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!!