Οι εργαζόμενοι του Κ.Κ. Σάμου μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί την 30η Οκτωβρίου και την καταστροφή του οικήματος όπου στεγαζόταν, βρισκόμαστε κάτω από αντίξοες συνθήκες κυριολεκτικά στο ΔΡΟΜΟ!!!!!

Λειτουργούμε μια θυρίδα συναλλαγής στο Τροχοταχυδρομείο που ήρθε στο νησί μας και οι υπηρεσίες αλληλογραφίας, δεμάτων, Ταχυμεταφορών λειτουργούν σε δυο φορτηγά που έχουν διατεθεί γι αυτό το σκοπό.

Ενώ έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες μεταστέγασης στο μοναδικό οίκημα που προσφέρθηκε στον διαγωνισμό που έγινε, παρ’ όλα αυτά έχει παρέλθει ενάμιση μήνας και όλοι οι εργαζόμενοι προσπαθούμε κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, στο ύπαιθρο, να εξυπηρετήσουμε το πελατειακό μας κοινό!!!!

Με κρύο, με βροχή, με ανέμους και με την αρμύρα της θάλασσας να μας καταβρέχει, φορτώνουμε, ξεφορτώνουμε, συνθέτουμε αποστολές, εξυπηρετούμε πελάτες στο ύπαιθρο, προσπαθούμε να προστατέψουμε τα αντικείμενα των πελατών από τις καταιγίδες που μας κτυπούν, χωρίς να το καταφέρνουμε πάντα, αφού και τα φορτηγά που μας «στεγάζουν» μόνο στεγανότητα δεν προσφέρουν!!!

Στη θυρίδα συναλλαγής που λειτουργεί μέσα στο Τροχοταχυδρομείο ο τρόπος των συναλλαγών μεταβάλλεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, αφού όταν βρέχει πρέπει να κλείσεις το παράθυρο που λειτουργεί ως γκισέ ταμείου και την πόρτα για να μην μπαίνουν τα νερά στο εσωτερικό του.

Για να συμπληρώσουν οι πελάτες τα έντυπα των συναλλαγών τους ψάχνουν να βρουν στεγνή επιφάνεια να ακουμπήσουν!!!

Και για να έρθουμε στο ποιο σοβαρό πρόβλημα της εποχής…. Τα μέτρα προστασίας για τον covid-19 έχουν πάει περίπατο!!!! Συνωστισμός εργαζομένων, συνωστισμός πελατών, συνθήκες υγιεινής απαράδεκτες, αφού ούτε το πλύσιμο των χεριών δεν μπορεί να γίνει!!! Γειτονικά καταστήματα «φιλοξενούν» τους εργαζόμενους για τις ανάγκες τους!!! Και εμείς ακόμα δεχόμαστε οδηγίες για την πανδημία!!!!

Θεωρήσαμε ότι όλα αυτά θα ήταν μεταβατικά, για 15-20 ημέρες, αλλά έχουν περάσει 45 ημέρες και προχωράμε με ρυθμούς χελώνας!!!

Ντρεπόμαστε πια να λέμε ότι εξυπηρετούμε το κοινό μας!!! Πασχίζουμε αλλά δεν τα καταφέρνουμε!!! Δεν αρκεί η θέληση και το φιλότιμο του προσωπικού ούτε και η ανοχή των πελατών μας, που στην κυριολεξία…. μας λυπούνται!!!!

Οι προβλέψεις μας για το τέλος της ταλαιπωρίας μας είναι δυσοίωνες!!!!

Το σωματείο μας προβλέπει κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ύπαιθρο!!!

Θα σας στείλουμε προσκλήσεις!!!

Δεν ισχύουν για εμάς οι περιορισμοί!!!

 

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ

 

 

Ο Πρόεδρος

Μιλτιάδης Βουδιώτης

Η Γενική Γραμματέας

Ελευθερία Κανέτη