ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την ανακοίνωση των υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας
ξεκινάει και ουσιαστικά για όλους τους φίλους της παράταξης η προεκλογική περίοδος που άτυπα έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Οι υποψήφιοι βουλευτές μας, ο παγκόσμιας αναγνώρισης καθηγητής καρδιολογίας και βουλευτής μας Χριστόδουλος Στεφανάδης ο δικηγόρος πρώην Δήμαρχος Σάμου και υποψήφιος ευρωβουλευτής στις προηγούμενες ευρωεκλογές Μιχάλης Αγγελόπουλος και η γιατρός διευθύντρια της Αιμοδοσίας -μικροβιολογικού τμήματος του Νοσοκομείου Σάμου Βασιλική Ευστρατίου, προσδίδουν δυναμική στον δύσκολο αγώνα που έχουμε μπροστά μας και είναι τιμή για όλους μας να τους υποστηρίξουμε με όλη μας την δύναμη.

Η Σάμος θυμάται. Θυμάται πως ήταν πριν το 2019 και πως είναι σήμερα το 2023. Η Ελλάδα θυμάται πως ήταν πριν το 2019 και πώς είναι σήμερα παρά τις επανειλημμένες παγκόσμιες αλλά και εθνικές μας κρίσεις που διαχειρίστηκε αυτή η κυβέρνηση με επιτυχία. Χρέος όλων όσων πιστεύουν στις αρχές ενός γνήσια φιλελεύθερου
πατριωτισμού και σε μια οικονομία φιλελεύθερη και αναπτυξιακή να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στις πολιτικές του λαϊκισμού της υποκρισίας και της ανωριμότητας να μας τραβήξουν ξανά πίσω σε όσα ζήσαμε την περίοδο 2015-2019.

Στις 21 Μαΐου δηλώνουμε στην κάλπη τις αρχές μας αγωνιζόμαστε για μια Σάμο με πρόοδο και προκοπή.

Ο πρόεδρος ΔΗΜ.ΤΟ Δυτικής Σάμου
Λουκάς Δημόπουλος