Η κατασκευή της ιστοσελίδας αποτελεί μία πρόκληση για τη σύγχρονη επιχείρηση που θέλει να πρωταγωνιστήσει στην digital σκηνή. Η δημιουργία site με custom design είναι μία εξειδικευμένη εργασία στην οποία χρειάζεται web designer καθώς και web developer για να το υλοποιήσει.

Η iArk Boutique Digital Agency με 15 χρόνια παρουσίας στον τομέα της κατασκευής ιστοσελίδων και του digital marketing καθώς και των social media έχει δημιουργήσει site με εξατομικευμένο σχεδιασμό για πολλές επιχειρήσεις στο νησί μας καθώς και για Event και Projects που έχουν ξεχωρίσει (Samos Explore, Samos Animals ( Φιλοζωικός Σάμου) , Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου, Λευκή Νύχτα στη Σάμο και πολλά άλλα ).  Από την κατασκευή εξειδικευμένων ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων eShop μέχρι advance εργαλείων για εταιρείες με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα και transfer και tours.

Ο CEO και υπεύθυνος Marketing της εταιρίας, Μίμης Βασιλείου με πτυχίο και MSc στον Τομέα της Πληροφορικής και της επιχειρησιακής έρευνας κατάγεται από το νησί μας και αποτελεί μία εξειδικευμένη επιλογή για την Digital Marketing Strategy της επιχείρησης σας.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε έξι κρίσιμους λόγους για τους οποίους η δημιουργία site με custom design αποτελεί μονόδρομο για μία επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα εδώ