ΔΗΛΩΣΗ

Οι συμπολίτες μας στο Δήμο Δυτικής Σάμου, αποφάσισαν. Τους ευχαριστούμε θερμά που συνομίλησαν και συνεργάστηκαν μαζί μας, που πίστεψαν στο όραμά μας για τον τόπο μας, που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και μας ανέθεσαν την εντολή να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Δυτικής Σάμου. Έχουμε πλήρη επίγνωση της μεγάλης ευθύνης που αναλαμβάνουμε. Της αναγκαιότητας να καλύψουμε το χαμένο χρόνο. Της σοβαρότητας των εξελίξεων που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

Όπως με σοβαρότητα και συνεργασία ξεκινήσαμε ως ομάδα, με την ίδια σύμπνοια και υπευθυνότητα θα πορευτούμε στη διάρκεια της θητείας μας. Δέσμευσή μας να αναπτύξουμε συνεργασίες και να είμαστε σε διαρκή επαφή με την κοινωνία. Να εγκύψουμε σε όλα τα προβλήματα του Δήμου μας, μικρά και μεγάλα. Να επιλύσουμε τα ζητήματα της καθημερινότητας και να δρομολογήσουμε έργα πνοής, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας. Είμαστε έτοιμοι να εργαστούμε όλοι σκληρά, για να φέρουμε επιτέλους τον τόπο μας σε τροχιά ανάπτυξης.
Να εργαστούμε όλοι μαζί «ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΜΕ». Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνοδοιπόρους μου σε αυτό τον αγώνα, που με πλαισίωσαν με αξιοπρέπεια και ήθος και να τους πω ότι τώρα αρχίζει για εμάς η μεγάλη μάχη. Η μάχη για να φέρουμε τον τόπο μας ψηλά. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Είμαι όμως βέβαιος ότι με τέτοιους συνεργάτες μόνο καλά αποτελέσματα αναμένονται, ώστε όλοι μαζί να βγάλουμε ασπροπρόσωπους τους συνδημότες μας που μας εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που επί 40 χρόνια μου συμπαραστέκεται. Θέλω τέλος να συγχαρώ τις συνυποψήφιες παρατάξεις και τους Επικεφαλής αυτών για την συνολική παρουσία τους στην εκλογική αναμέτρηση. Η συμμετοχή όλων στην πολιτική ζωή του Δήμου μας είναι σημαντική, γιατί μόνο όλοι μαζί μέσα από γόνιμο διάλογο μπορούμε να τον βελτιώσουμε. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα απέναντι στα προβλήματα του τόπου μας και γι’ αυτό ευχόμαστε να έχουμε μια καλή συνεργασία. Σας ευχαριστώ όλους.