ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης με αφορμή την ολοκλήρωση της συμμετοχής της Περιφέρειας στις δύο θεματικές εκθέσεις HO.RE.CA.και 8ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ- The Greek Fine Food Exhibition, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«HO.RE.CA. & ΕΞΠΟΤΡΟΦ είναι δύο κορυφαίες εκθέσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος του κλάδου Τροφίμων και Ποτών, που απολαμβάνουν το ενδιαφέρον πολυπληθούς κοινού. Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε σ’ αυτές με επιτυχία συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών , ξενοδοχείων και εστίασης και εμπορικών καθώς και κοινού.  Θέλω να ευχαριστήσω  και να απευθύνω τα συγχαρητήριά μου σε όλους όσοι εργάστηκαν  για να ολοκληρωθεί η συμμετοχή της Περιφέρειας μας στις δύο εκθέσεις με θετικό πρόσημο, υπό το συντονισμό της αρμόδιας Αντιπεριφερειάρχου Άννης Ανδρεάδου, τους  συμμετέχοντες παραγωγούς και τους εθελοντές που πρόσφεραν την πολύτιμη βοήθεια τους.

 Τα προϊόντα που παράγονται στα νησιά μας είναι εξαιρετικά, οι παραγωγοί μας καταβάλουν προσπάθειες για να έχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ποιότητας σε σχέση με τις τιμές τους και αξίζουν την στήριξη που τους παρέχει η Περιφερειακή Αρχή , ώστε να κινηθεί η Οικονομία των νήσων της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου εξελισσόμενη σε ανταγωνιστική προς μία αναπτυξιακή διαδικασία, εξωστρέφειας, μετά τις δοκιμασίες που υπέστη. Παράλληλα  η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου πρόκειται να έχει σημαντική παρουσία και σε Τουριστικές εκθέσεις με στόχευση αγορών. »

 

Από το Γραφείο Τύπου