Κανονικά χτύπησε το κουδούνι για όλους τους μαθητές του νομού Σάμου εκτός από του δημοτικού σχολείου των Φούρνων όπου ύστερα από απόφαση του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων  σε ένδειξη διαμαρτυρίας  για την υποβάθμισή του από εξαθέσιο σε τετραθέσιο, παρέμεινε κλειστό.  Με απόφασή του και ο Δήμος Φούρνων έκλεισε τις υπηρεσίες του σε ένδειξη συμπαράστασης ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο το αίτημα του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου των Φούρνων .

Το αίτημα διαβιβάστηκε και προς τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα  αλλά και προς τον βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστάκη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης στους Φούρνους την Παρασκευή.

Στην συνάντηση που είχε ο σύλλογος με τον υπουργό και τον βουλευτή έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι το πρόβλημα θα επιλυθεί άμεσα. Μάλιστα υπήρξε επικοινωνία με τον υφυπουργό Παιδείας όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου του βουλευτή Σάμου.

Ωστόσο οι γονείς  περιμένουν να υπάρξει απάντηση από το υπουργείο και μέχρι τότε δεν προτίθεται  να αφήσουν τα παιδιά τους να πάνε στο σχολείο.

Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων θα συνεδριάσει το βράδυ της Δευτέρας για να εκτιμήσει εκ νέου την κατάσταση και να καθορίσει την περεταίρω στάση του.

πηγη ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ