Η ΝΕ. Σύριζα Σάμου, καλό είναι να αξιολογεί τα στοιχεία, τα οποία δημοσιοποιεί ,γιατί λέει ανακρίβειες ακόμη μία φορά. Ο Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής επισκέφθηκε τη Σάμο στις 13 Ιουνίου 2008 για την εποπτεία εργασιών στο ΚΥΤ στην πόλη της Σάμου. Στελέχη που βρίσκονταν τότε  αλλά και άλλα στελέχη που βρίσκονται σήμερα στην παράταξή σας ,της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δέχτηκαν τη δημιουργία αυτής, της κλειστής τότε δομής. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, ποτέ δεν επέλεξε την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και του «μπάτε σκύλοι αλέστε» της Τασίας και των υπολοίπων Υπουργών του Σύριζα. Η σημερινή κατάσταση στο Βαθύ της Σάμου είναι σαφώς καλύτερη και γίνεται σταδιακή αποσυμφόρηση. Ο μειούμενος αριθμός των μεταναστών και η δράση της Αστυνομίας φέρνουν ξανά σταδιακά σε ομαλότητα τους ρυθμούς της πρωτεύουσας.

Επίσης να αναφερθούμε και στον πρώην βουλευτή, κ Σεβαστάκη, ότι όχι μόνο ενεργή κοινοβουλευτική δράση δεν είχε αλλά έργα που παραθέτετε εξέπνευσαν πριν καν γίνουν. Αφού όμως όπως λέτε έκανε τόσα πολλά έργα για τη Σάμο, ρωτήστε τον γιατί δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να κατέλθει ξανά στις εθνικές εκλογές.

Ο κύριος Στεφανάδης έδειξε από την αρχή, μέσω των επαφών με φορείς και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ότι και ενδιαφέρεται αλλά και δρα ενεργά για την επίλυση ζητημάτων. Βρίσκεται ως κυβερνητικός βουλευτής στα κέντρα των αποφάσεων και προσπαθεί για τη βέλτιστη λύση. Δεν αξιολογείται το βουλευτικό έργο από τον αριθμό των ερωτήσεων στο Κοινοβούλιο αλλά από τα έργα που θα αφήσει πίσω του. Βέβαια συγκρίνετε τον ένα χρόνο του κ. Στεφανάδη με τα τεσσεράμισι χρόνια του κ. Σεβαστάκη γιατί στην πολιτική την οποία υπηρετείτε ,το “τσουβάλιασμα” , τα  “fake news”  η σύγκριση ανόμοιων πραγμάτων είναι πρωταγωνιστές.

Τέλος να σας πούμε ότι είναι ντροπή να υποτιμάτε τη νοημοσύνη των Σαμιωτών, των Ικαριωτών και των Φουρνιωτών και να μιλάτε για χορηγούς. Ο απλός κόσμος σας έστειλε στην αντιπολίτευση και εκεί θα κάτσετε για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον! Καλό Καλοκαίρι!

 

 

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Ε.Π. Σάμου

Γιάννης Μάρκου