Σε μια ζεστή τελετή που έγινε το απόγευμα της Παρασκευής στο Μουσείο Οίνου  στο Μαλαγάρι, πραγματοποιήθηκε  η απονομή των βραβείων σε ξενοδοχεία που συνεργάζονται με το  Σκανδιναβικό τουριστικό γραφείο Apollo στην Σάμο, με βάση την αξιολόγηση των πελατών τους.

«Η παρουσία της κυρίας Hornewall στο νησί μας σηματοδοτεί το έμπρακτο ενδιαφέρον του Apollo να αυξήσει την κίνησή του προς τη Σάμο τα επόμενα χρόνια . Ενδιαφέρον που φάνηκε και την φετινή χρονιά που το Apollo παρουσιάζει αύξηση κίνησης 20% προς την Σάμο την ίδια στιγμή που το νησί μας βρίσκεται δυστυχώς σε διψήφιο μείον στις αφίξεις εξωτερικού» δήλωσε ο τουριστικός πράκτορας του  Rhienia tours Δημήτρης Κασμιρλής.

Το παρόν  στην εκδήλωση έδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Νίκος  Κατρακάζος ο οποίος εξήρε τον ρόλο του πρακτορείου τα τελευταία 25 χρόνια,  ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιώργος Κυριαζής  που δώρισε στην κας Χόρνεβαλ πλακέτα με το σήμα του Επιμελητηρίου.

Ακολούθησε ημίωρη παρουσίαση του Apollo  αλλά και των μελλοντικών σχεδίων του για την Σάμο με αποκορύφωμα της βραδιάς  την βράβευση  ξενοδόχων με βάση την βαθμολογία τους  από τους πελάτες του tour operator κατά την καλοκαιρή σαιζόν του 2015.

Βραβεύτηκαν τα ξενοδοχεία

Κατηγορία 4 αστέρια Samaina Inn ,Arion

Κατηγορία 3 + αστέρια Archangelos, Princessa , Mykali

Κατηγορία 3 αστέρια Olympia Village , Anthemis , Agrillionas

Κατηγορία 2 + αστέρια Panorama και Arethousa

Με το πέρας της παρουσίασης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με την κυρία Hornewall σε χαλαρή ατμόσφαιρα μέσα στο χώρο του μουσείου απολαμβάνοντας ταυτόχρονα φαγητό που προσέφερε το εστιατόριο ΕΛΙΑ από το  πυθαγόρειο . Τα ποτά ήταν μία προσφορά της ΕΟΣΣ που διέθεσε και τον χώρο.