Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 38χρονος πρώην προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό της 21χρονης σήμερα αθλήτριας ιστιοπλοΐας όταν αυτή ήταν ανήλικη.

Στην πολύωρη απολογία του ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, επανέλαβε τους ισχυρισμούς του πως είχαν ερωτική σχέση με τη συναίνεση της τότε ανήλικης κοπέλας.

Φέρεται δε να είπε πως είναι ακόμη ερωτευμένος μαζί της, ότι θέλει να την παντρευτεί και ότι του « σκίζει την καρδιά» ο ισχυρισμός της ότι την βίασε. Όσον αφορά στην ηλικία της κοπέλας ισχυρίζεται ότι όταν ξεκίνησε η σχέση τους αυτή δεν ήταν 11 ετών, αλλά είχε συμπληρώσει ήδη τα 13.

Ο 38χρονος κατέθεσε υπόμνημα με τους ισχυρισμούς του στην ανακρίτρια και στη συνέχεια απάντησε και στις ερωτήσεις της, ενώ κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισής του οι γονείς του.

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί, ότι έχουν σχηματιστεί δυο διαφορετικές δικογραφίες για τις καταγγελίες των ομοσπονδιών κωπηλασίας και πάλης, που εστάλησαν από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και έχουν ανατεθεί στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιντζόγλου.

ΠΗΓΗ: enikos.gr