Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο, για διάπραξη κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (22-03-2023) σε δομή διαμονής αλλοδαπών στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, απογευματινές ώρες προχθές (21-03-2023) στην παραπάνω δομή, οι συλληφθέντες και ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, δρώντας από κοινού, μπήκαν σε χώρο όπου διέμενε έτερος αλλοδαπός και αφαίρεσαν κινητό τηλέφωνο.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ημεδαπής στη Σάμο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθη, σήμερα (23-03-2023) στην Άμπελο της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικής βλάβης, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα ζώα συντροφιάς.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, πρωινές ώρες σήμερα στην παραπάνω περιοχή, σκύλος ιδιοκτησίας της συλληφθείσας διέφυγε της προσοχής της, επιτέθηκε και τραυμάτισε ανήλικο ημεδαπό.

Σε βάρος της συλληφθείσας βεβαιώθηκε και προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη, χθες (22-03-2023) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντα και κατασχέθηκαν -102- πακέτα τσιγάρα, που όπως διακριβώθηκε, δεν έφεραν τις προβλεπόμενες ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.