Σύλληψη δύο (2) ατόμων  στη Σάμο για διάπραξη κλοπών Συνελήφθησαν, χθες (08-09-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 28 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο 28χρονος και ο 27χρονος,  διερχόμενοι, λίγο νωρίτερα, από κατάστημα στη Σάμο, αφαίρεσαν από κοινού μία ασύρματη τηλεφωνική συσκευή του καταστήματος, καθώς και το κινητό τηλέφωνο μίας 44χρονης ημεδαπής.

Από τα στοιχεία της έρευνας, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, κατά το χρονικό διάστημα του προηγούμενου διημέρου, είχαν διαπράξει δύο ακόμη κλοπές, στην ίδια περιοχή. Πιο συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι, δρώντας από κοινού με ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μπήκαν σε γραφείο 56χρονου ημεδαπού και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφαίρεσαν το κινητό τηλέφωνό του. Επίσης, ο 28χρονος αφαίρεσε ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο, από την κατοχή ενός 36χρονου ημεδαπού.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

Σύλληψη ενός ατόμου  στη Σάμο,

για πλαστογραφία πιστοποιητικού

Συνελήφθη, χθες (08-09-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 22 ετών, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία πιστοποιητικού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, 22χρονος επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, σε αρμόδια, για τη διαχείριση αλλοδαπών, υπηρεσία της Σάμου, δημόσιο έγγραφο συριακών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου διενεργείται προανάκριση.