Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθη, σήμερα (16-10-2020) στην ευρύτερη περιοχή του Καρλοβασίου στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της απόπειρας κλοπής και της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρωινές ώρες σήμερα, στην παραπάνω περιοχή, ο δράστης μπήκε σε οικία ημεδαπής στην παραπάνω περιοχή, από ανασφάλιστη είσοδο, με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάτι. Ακολούθως, όταν εντοπίστηκε από αστυνομικούς, προέβαλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου.

Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθη, χθες (15-10-2020) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για τα αδικήματα της πρόκλησης σωματικής βλάβης και της απειλής, καθώς για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρωινές ώρες χθες, στην παραπάνω περιοχή, ο δράστης επιτέθηκε και τραυμάτισε με τη χρήση σωματικής βίας έτερο αλλοδαπό, ενώ ακολούθως τον απείλησε με μαχαίρι.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.