Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων Συνελήφθη, χθες (01-03-2023) στην περιοχή του Βαθέος στη Σάμο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επεισόδιο μεταξύ αλλοδαπών που έλαβε χώρα στην παραπάνω περιοχή, ο συλληφθείς, που σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας είχε εμπλακεί στο περιστατικό, αρνήθηκε να συμμορφωθεί σε υποδείξεις αστυνομικών και αντιστεκόμενος στη σύλληψή του απώθησε και χτύπησε με τα χέρια του έναν εξ’ αυτών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Σύλληψη τεσσάρων (4) ατόμων στη Σάμο, για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.) Συνελήφθησαν, χθες (01-03-2023) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου με τη συνδρομή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερα άτομα (ημεδαπός και -3- αλλοδαποί), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Γενικού Οικοδομικού Κανονισμού (Γ.Ο.Κ.).

Ειδικότερα, όπως διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, οι τρεις αλλοδαποί πραγματοποιούσαν οικοδομικές εργασίες σε χώρο ιδιοκτησίας του ημεδαπού στην ευρύτερη περιοχή του Κοκκαρίου στη Σάμο, χωρίς τις προβλεπόμενες από το νόμο προϋποθέσεις.

Στο πλαίσιο των ερευνών κατασχέθηκαν, μηχάνημα εκτέλεσης οικοδομικών εργασιών (μπετονιέρα) και διάφορα οικοδομικά εργαλεία και υλικά (φτυάρια, σφυριά, σακιά τσιμέντο κ.α.).

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.