Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο,

για πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθησαν, χθες (05-09-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 30 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξαν ως ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο (2) δελτία ταυτότητας, γερμανικών και αυστριακών Αρχών αντίστοιχα, τα οποία όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστά.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

Σύλληψη ενός ατόμου στον αερολιμένα          της  Σάμου,

για διάφορα αδικήματα

Συνελήφθη, χθες (05-09-2017) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 48 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο 48χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα δελτίο ταυτότητας γερμανικών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Τα προαναφερόμενο έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

 

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση Συνελήφθησαν, χθες (05-09-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 25 και 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, κατά την καταγραφής τους από αστυνομικές Αρχές, σε προγενέστερο χρόνο, είχαν δηλώσει ψευδή στοιχεία σχετικά με την ταυτότητά τους.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.