Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο για το αδίκημα της διατάραξης οικιακής ειρήνης Συνελήφθησαν, χθες (24-02-2019) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 58 και 66 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της διατάραξης οικιακής ειρήνης.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε, οι συλληφθέντες μπήκαν σε δομή παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, χωρίς άδεια αρμοδίων Αρχών, ενώ με ενέργειές τους διατάραξαν την ομαλή λειτουργία υπηρεσιών.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ατόμου στη Σάμο για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθη, προχθές (23-02-2019) στη Σάμο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 44 ετών, ο οποίος κατηγορείται για παραβίαση περιοριστικών όρων διαμονής, καθώς και για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε, ο 44χρονος είχε παραβιάσει περιοριστικούς όρους, που του είχαν επιβληθεί από αρμόδιες Αρχές, για τη μη απομάκρυνσή του από το νησί της Κω.

Επίσης, από τα στοιχεία της έρευνας προέκυψε ότι ο συλληφθείς είχε δηλώσει, σε προγενέστερο χρόνο, ψευδή στοιχεία ταυτότητας, σε αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Κω.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.