Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθη, χθες (16-11-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 18 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της απειλής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στην παραπάνω περιοχή, κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο 18χρονος απείλησε τους αστυνομικούς με μαχαίρι.

Το μαχαίρι κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

 

 

Εξιχνίαση κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, τρείς (3) περιπτώσεις διαρρήξεων –κλοπών, που διαπράχθηκαν προ διμήνου περίπου σε σταθμευμένα οχήματα, στο Βαθύ της Σάμου.

Για τις παραπάνω υποθέσεις, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 32χρονος, διέρρηξε τρία (3) οχήματα, τα οποία ήταν σταθμευμένα σε δημοτική οδό στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσε από το εσωτερικό τους συνολικά το χρηματικό ποσό των -100- ευρώ και διάφορα αντικείμενα.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.