Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για τα αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας

 

Συνελήφθη, χθες (28-10-2018) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 15 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διέγερσης και της αντίστασης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 15χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, προέτρεπε έτερους αλλοδαπούς να προβούν σε έκνομες ενέργειες, ενώ ακολούθως προέβαλλε αντίσταση προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη δύο(2) ατόμων στη Σάμο για παραβάσεις της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθησαν, προχθές (27-10-2018) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (2) 23χρονοιαλλοδαποί (άνδρας- γυναίκα),κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- γιαπαραβάσεις του Κώδικα Μετανάστευσης και Κοινωνικής Ένταξης και της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, ο 23 χρονος επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, διαβατήριο συριακών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό και κατασχέθηκε.

Κατά τον έλεγχο, η 23χρονη, η οποία συνόδευε τον προαναφερόμενο, προσπάθησε με ενέργειές της να διευκολύνει την παράνομη μετακίνησή του.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ατόμου για διάπραξη κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού, ηλικίας 57 ετών, ο οποίος κατηγορείται για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα και σύμφωνα με καταγγελία, την 26-10-2018 βραδινές ώρες,ο 57χρονος αφαίρεσε από την κατοχή 77χρονου ημεδαπού ένα δαχτυλίδι.

Διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο, για πρόκληση φθορών

 

Συνελήφθησαν, την 26-10-2018 στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 14 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι συλληφθέντες, βρισκόμενοι σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στην παραπάνω περιοχή, προξένησαν φθορές σε καλώδια ηλεκτροδότησης εγκαταστάσεων.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.