ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ
Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για διάπραξη κλοπής Συνελήφθη, χθες (08-08-2018) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με τη συνδρομή της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, προχθές (07-08-2018) το απόγευμα, ο συλληφθείς, βρισκόμενοςσε παραλία στην παραπάνω περιοχή, αφαίρεσε από την κατοχή 53χρονης ημεδαπής, μία τσάντα, που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο αξίας -150- ευρώ και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην κάτοχό τους.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων Συνελήφθη, χθες (08-08-2018) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα,σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 20χρονος, βρισκόμενος σε αγροτική τοποθεσία στην παραπάνω περιοχή, προέβηκε στη ρίψη κροτίδων.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα Συνελήφθη, χθες (08-08-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, μια αλλοδαπή, ηλικίας 24 ετών, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφίαγια παράβαση της νομοθεσίας περί εθνικού τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, στην κατοχή της 24χρονης βρέθηκε,κατά τη διάρκεια ελέγχου, μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία όπως διαπιστώθηκε, περιείχε ποσότητα καπνού, συνολικού βάρους -907- γραμμαρίων περίπου, χωρίς να φέρει την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Η παραπάνω ποσότητα αδασμολόγητου καπνού κατασχέθηκε.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση.

ΤροχαίοατύχημαστηΣάμο Χθες (08-08-2018), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στη Σάμο, δίκυκλη μοτοσικλέτα, με οδηγό έναν32χρονο αλλοδαπό, στην οποία επέβαινε και μια 31χρονη αλλοδαπήεκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε στοοδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό των επιβαινόντων.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Σάμου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σάμου.