Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για παραβάσεις της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθη, σήμερα (24-07-2018) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 37 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων καθώς και για το αδίκημα της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 37χρονος, βρισκόμενος σε χώρο παραμονής αλλοδαπών, στην παραπάνω περιοχή,κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού που είχε με 21χρονο αλλοδαπό, επιτέθηκε και τραυμάτισε αυτόν με αιχμηρό αντικείμενο.

Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στον αερολιμένα της Σάμου, για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου Συνελήφθησαν, σήμερα (24-07-2018) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί,ηλικίας 25 και 30 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή και χρήση πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Γερμανία και την Αθήνα αντίστοιχα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικά έγγραφα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, έναδελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, άνηκε σε διαφορετικό πρόσωπο και μία ταυτότητα βελγικών Αρχών, η οποία ήταν πλαστή.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο, για διάπραξη κλοπής Συνελήφθησαν, χθες (23-07-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί ηλικίας 33 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το βράδυ, οι προαναφερόμενοι, δρώντας από κοινού με ένα ακόμη άτομο, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, μπήκαν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην παραπάνω περιοχή και αφαίρεσανφιάλες αλκοολούχων ποτών συνολικής αξίας -160- ευρώ.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από τηνΥποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για διάπραξη κλοπής Συνελήφθη, χθες (23-07-2018) στηΣάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας ημεδαπός ηλικίας 49 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το πρωί, ο49χρονος, μπήκε σε οικία 82χρονης ημεδαπής στην παραπάνω περιοχή, από ανασφάλιστη πόρτα και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των -150- ευρώ.

Το χρηματικό ποσό βρέθηκε στην κατοχή τουσυλληφθέντα και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.