Τροχαίο ατύχημα Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση, για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα προχθές (06-06-2022), σε οδικό δίκτυο στην περιοχή Κοκκάρι στη Σάμο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπή και Δ.Χ. επιβατικό όχημα με οδηγό, αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε η προαναφερόμενη ημεδαπή.

Ο οδηγός του δεύτερου οχήματος εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Τροχαίο ατύχημα Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (07-06-2022) σε οδικό δίκτυο στην ευρύτερη περιοχή του Πυθαγορείου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, στο συγκεκριμένο περιστατικό ενεπλάκησαν δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ημεδαπός και Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπή, ενώ κατά τον χρόνο του συμβάντος τραυματίστηκε ο οδηγός του δικύκλου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Σύλληψη ημεδαπού στη Σάμο,  για παράβαση νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος Συνελήφθη, χθες (07-06-2022) στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για παράβαση νομοθεσίας για την προστασία του περιβάλλοντος.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο συλληφθείς, απέρριψε δομικά υλικά και απορρίμματα σε υπαίθριο χώρο στην παραπάνω περιοχή, ρυπαίνοντας το περιβάλλον.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.