Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ατόμου, για πρόκληση φθορών και διάπραξη κλοπής Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου της Σάμου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής, η οποία κατηγορείται για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε στις Αστυνομικές Αρχές, χθες (09-02-2020) το μεσημέρι, η 43χρονη προκάλεσε φθορές σε κεντρική θύρα οικοπέδου 43χρονου ημεδαπού, ενώ ακολούθως αφαίρεσε από αποθήκη του συγκεκριμένου οικοπέδου, διάφορα ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα.

Διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ατόμου στον αερολιμένα της Σάμου, για το αδίκημα της κατοχής και χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου Συνελήφθη, χθες (09-02-2020) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, 58χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κατοχής και χρήσης πλαστού ταξιδιωτικού εγγράφου.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό την Αθήνα, χρησιμοποιώντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, διαβατήριο Αρχών Κονγκό, το οποίο όπως διαπιστώθηκε έφερε ενδείξεις πλαστότητας.

Στην κατοχή του βρέθηκαν τρία (3) ακόμη διαβατήρια Αρχών Κονγκό, τα οποία έφεραν επίσης ενδείξεις πλαστότητας.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.