Σύλληψη ενός ατόμου στον αερολιμένα της Σάμου, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθη, σήμερα (05-06-2018) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κατοχής και χρήσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος προσπάθησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, άνηκε σε διαφορετικό πρόσωπο.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για πρόκληση φθορών Συνελήφθη, χθες (04-06-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 32 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για πρόκληση φθορών.

Ειδικότερα, σύμφωνα τα στοιχεία της έρευνας, ο 32χρονος, προκάλεσε φθορές σε αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο στην παραπάνω περιοχή.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.