Σύλληψη ατόμου στη Σάμο, για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων Συνελήφθη, προχθές (11-05-2024) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου και του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ημεδαπός (21χρονος) σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της βίας κατά υπαλλήλων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο προαναφερόμενος ημεδαπός αρνήθηκε να συμμορφωθεί στις υποδείξεις των αστυνομικών και ακολούθως προέβαλε αντίσταση, με τη χρήση σωματικής βίας, προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο, για παράβαση νομοθεσίας για τη λειτουργία του υπαίθριου εμπορίου Συνελήφθησαν, προχθές (11-05-2024) στη Σάμο, από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, με τη συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου,  δύο (2) αλλοδαποί (ηλικίας 18 και 23 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας για τη λειτουργία του υπαίθριου εμπορίου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες, βρισκόμενοι σε χώρο έξω από την Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη Σάμο, διέθεταν προς πώληση είδη άμεσης κατανάλωσης και λοιπά προϊόντα, χωρίς τις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία προϋποθέσεις.

Τα προαναφερόμενα είδη και προϊόντα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθησαν, χθες (12-05-2024) στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη Σάμο, από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί (ηλικίας 26 και 27 ετών), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της απειλής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα, χθες στην παραπάνω δομή, οι συλληφθέντες απείλησαν φραστικά συνοριακό φύλακα, ενώ ένας από αυτούς προκάλεσε φθορές σε πυροσβεστική φωλιά.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.