Σύλληψη αλλοδαπού στη Σάμο, για αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθη, σήμερα (08-05-2024) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών, καθώς και για παράβαση του κώδικα μετανάστευσης και κοινωνικής ένταξης.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς πρωινές ώρες σήμερα, επιχείρησε να ταξιδέψει αεροπορικώς με προορισμό τη Γερμανία, χρησιμοποιώντας ως ταξιδιωτικό έγγραφο, δελτίο ταυτότητας, το οποίο όπως διακριβώθηκε ήταν πλαστό.

Το πλαστό δελτίο ταυτότητας, καθώς και κάρτα επιβίβασης που είχε στην κατοχή του ο προαναφερόμενος δράστης, κατασχέθηκαν.

Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου Σάμου.

Τροχαίο ατύχημα Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα σήμερα (08-05-2024), στο οδικό δίκτυο Καρλοβασίου – Βαθέος στη Σάμο.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας της και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό του οδηγού.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.