Σύλληψη ενός ατόμου στο Πυθαγόρειο της Σάμου, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας Συνελήφθη, χθες (09-05-2018) στο Πυθαγόρειο της Σάμου, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Σάμου, ένας ημεδαπός ηλικίας 19 ετών, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

Ειδικότερα, όπως διακριβώθηκε, κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου, ο 19χρονος οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο στερούμενος της προβλεπόμενης άδειας για την οδήγηση του οχήματος.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

 

Τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη στη Σάμο Από το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβασίου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη, που έλαβε χώρα χθες (09-05-2018) στο Καρλόβασι της Σάμου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, ποδήλατο με οδηγό μία ημεδαπή, ηλικίας 23 ετών, συγκρούσθηκε με δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία οδηγούσε άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 23χρονης.

Ακολούθως, ο οδηγός της μοτοσικλέτας, εγκατέλειψε με το όχημά του τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, χωρίς να προβεί στις προβλεπόμενες από τη νομοθεσία ενέργειες.

Η τραυματισθείσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του Καρλοβασίου.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.