Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για πλαστογραφία πιστοποιητικών Συνελήφθη, χθες (06-05-2018) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 21 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, ο 21χρονος, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, ένα δελτίο αιτούντος διεθνή προστασία, το οποίο όπως διακριβώθηκε, άνηκε σε διαφορετικό πρόσωπο – αλλοδαπό.

Το παραπάνω έγγραφο κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

Σύλληψη δύο (2)  ατόμων στον αερολιμένα της Σάμου, για   αδικήματα της ποινικής νομοθεσίας Συνελήφθησαν, προχθές (05-05-2018) στον αερολιμένα της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 21 και 27 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πλαστογραφίας πιστοποιητικών και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό τη Βιέννη, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, ως ταξιδιωτικά έγγραφα, δύο (2) δελτία ταυτότητας, πολωνικών και τσέχικων Αρχών αντίστοιχα, από τα οποία, όπως διακριβώθηκε, το ένα ήταν πλαστό ενώ το έτερο άνηκε σε διαφορετικό πρόσωπο – αλλοδαπό.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου διενεργείται προανάκριση.

 

Σύλληψη ενός διεθνώς διωκόμενου ατόμου Συνελήφθη, προχθές (05-05-2018) στο Πυθαγόρειο της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 61 ετών, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης Αλλοδαπών Αρχών, για το αδίκημα της απάτης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Αιγαίου.