Εργατικό ατύχημα στους Φούρνους Κορσεών της Σάμου Από τον Αστυνομικό Σταθμό Φούρνων Κορσεών της Σάμου διενεργείται προανάκριση για εργατικό ατύχημα, που έλαβε χώρα χθες (21-03-2018), στους Φούρνους Κορσεών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, 53χρονος ημεδαπός τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι, κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης εργασιών συντήρησης δικτύου Δημόσιας Επιχείρησης.

 

Σύλληψη δύο (2) ατόμων στη Σάμο,  για πλαστογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών Συνελήφθησαν, σήμερα (22-03-2018) στον αερολιμένα  της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας 20 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε πτήση με προορισμό την Αθήνα, επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, δύο (2) δελτία αιτούντος Διεθνή Προστασία, τα οποία όπως διακριβώθηκε, ήταν παραποιημένα.

Τα παραπάνω έγγραφα κατασχέθηκαν, ενώ την προανάκριση διενεργεί το  Αστυνομικό Τμήμα Πυθαγορείου.