ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΑΜΟΥ
Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο για παράνομη οπλοκατοχή Συνελήφθη, χθες (11-12-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας αλλοδαπός ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή του 19χρονου και κατασχέθηκε μία συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας (taser).

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

 

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο για διάφορα ποινικά αδικήματα Συνελήφθη, χθες (11-12-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, ένας  αλλοδαπός ηλικίας 34 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της πρόκλησης φθορών ξένης ιδιοκτησίας, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, ο 34χρονος, χθες το απόγευμα, προκάλεσε φθορές σε γραφείο υπηρεσίας, αρμόδιας για τη διαχείριση αλλοδαπών, στην παραπάνω περιοχή, ενώ παράλληλα διατάραξε με ενέργειές του την εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Σάμου.