Σύλληψη φυγόποινου στη Σάμο Συνελήφθη, χθες (23-11-2017) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας 49χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των δικαστικών Αρχών Σάμου, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.).

 

Σύλληψη ενός ατόμου στη Σάμο, για πλαστογραφία πιστοποιητικού Συνελήφθη, χθες (23-11-2017) στη Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, ένας αλλοδαπός, ηλικίας 26 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία πιστοποιητικού.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος  επέδειξε ως ταξιδιωτικό έγγραφο, στο πλαίσιο της διαδικασίας καταγραφής του, από αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών Υπηρεσία της Σάμου, ένα δελτίο ταυτότητας συριακών Αρχών, το οποίο όπως διακριβώθηκε, ήταν πλαστό.

Το δελτίο ταυτότητας κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου.

 

Σύλληψη φυγόποινης στη Σάμο Συνελήφθη, την 21-11-2017 στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, μία 49χρονη ημεδαπή, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν αποφάσεις των δικαστικών Αρχών Βορείου Αιγαίου, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης.