Με ηχητικά μηνύματα σε όλη την Σάμο και την Ικαρία ενημερώνει η Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου τους πολίτες για την τήρηση των μέτρων που προϋποθέτουν τη χρήση μάσκας , την τήρηση αποστάσεων και την αποφυγή συνωστισμού. Λόγω των ημερών τα μέτρα είναι αυξημένα καθώς και τα σημεία ελέγχου.

Οι εντολές είναι σαφείς από την Αστυνομική Διεύθυνση. Έχουν να κάνουν κυρίως με την ενημέρωση των πολιτών και όχι με την επιβολή προστίμων.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Σάμου Ταξίαρχος Ανδρέας Τσαπικούνης στο μήνυμα του τόνισε την σημασία της συμμετοχής όλων  των πολιτών και  της Αστυνομίας στην υπερπροσπάθεια για την ευλαβική τήρηση των μέτρων για την αποφυγή της διασποράς του ιού. Σε άλλο σημείο του μηνύματος του ευχαρίστησε τους αστυνομικούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την σωστή ενημέρωση των πολιτών και προέτρεψε τους πάντες με υπομονή και επιμονή να βοηθήσουν ώστε να ξεπεράσουμε  και αυτή τη δοκιμασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι και η Σάμος παραμένει στο « βαθύ κόκκινο» ως τις 22 Μαρτίου που σημαίνει ότι ισχύει η απαγόρευση της κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα ως τις 6 το πρωί.

πηγη: ertnews.gr