Τροχαίο ατύχημα στη Σάμο

Από το Τμήμα Τροχαίας Σάμου διενεργείται προανάκριση για τροχαίο ατύχημα που έλαβε χώρα σήμερα (20-08-2018), σε δημοτική οδό στο Βαθύ της Σάμου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, δίκυκλο μοτοποδήλατο, με οδηγό μία 18χρονη ημεδαπή, εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε στο οδόστρωμα, με συνέπεια τον τραυματισμό της οδηγού.

Η τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου.

Στο περιστατικό φέρεται να εμπλέκεται και Ι.Χ. φορτηγό όχημα.

Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ατόμου για ψευδή ανωμοτί κατάθεση

Aπό την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 33 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, ο 33χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας σε Aστυνομική Αρχή.

Διενεργείται προανάκριση.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ενός ατόμου για ψευδή ανωμοτί κατάθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος ενός αλλοδαπού, ηλικίας 26 ετών, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου από αρμόδια για τη διαχείριση αλλοδαπών υπηρεσία της Σάμου, προέκυψε ότι ο 26χρονος, σε προγενέστερο χρόνο, είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας σε αστυνομική Αρχή, ενώ σε βάρος του, είχε επιβληθεί το μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.

Διενεργείται προανάκριση.