ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση μας εν όψει του εντός έδρας αγώνα στις 05/02 ημέρα Σάββατο και ώρα 20:00  με αντίπαλο τον Αριστοτέλη Σκύδρας και λόγω του περιορισμού στην χωρητικότητα του γηπέδου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στο 10%, ευχαριστεί τους φιλάθλους για την συμμόρφωσή τους στους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τους ενημερώνει ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα οι ελάχιστες διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν ως εξής:
👉Μέχρι και την Τρίτη 01/02 δικαίωμα απόκτησης θέσης θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν την θέση τους μέχρι και τότε.
👉Από Τετάρτη 02/02 θα απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση θέσεων για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως τους. Έξω από το γήπεδο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα εισητηρια.
🆘Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβή των θέσεων από το κρεοπωλείο Μάρκου και στα τηλέφωνα 6938322357 και 6981917382. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης.
Υπενθυμίζουμε ότι όπως πάντα για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming στο SamosSports.com.