ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η διοίκηση μας εν όψει του εντός έδρας αγώνα στις 22/01 ημέρα Σάββατο και ώρα 19:00  με αντίπαλο την ΑΕΚ και λόγω του περιορισμού στην χωρητικότητα του γηπέδου λόγω της πανδημίας του κορονοϊού στο 10%, ευχαριστεί τους φιλάθλους για την συμμόρφωσή τους στους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου και τους ενημερώνει ότι για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα οι 40 διαθέσιμες θέσεις θα διατεθούν ως εξής:
👉Μέχρι και την Τρίτη 18/1 δικαίωμα απόκτησης θέσεις θα έχουν αποκλειστικά οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας, οι οποίοι θα πρέπει να παραλάβουν το θεση τους μέχρι και τότε.
👉Από Τετάρτη 19/1 θα απελευθερωθεί το δικαίωμα για την απόκτηση θέσεων για όλους και θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας μέχρι εξαντλήσεως τους. Έξω απο το γήπεδο θα γίνεται έλεγχος του πιστοποιητικού εμβολιασμού η νόσησης και του αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας και δεν θα υπάρχουν διαθέσιμα εισητηρια.
🆘 Η επικοινωνία μαζί μας για την κράτηση των θέσεων θα γίνεται μέσω μηνύματος στα επίσημα social media της ομάδας μας και η παραλαβή των θέσεων από το κρεοπωλείο Μάρκου και στα τηλ 6938322357 και 6981917382. Ο καθένας θα μπορεί να παραλάβει μέχρι δύο εισιτήρια με την επίδειξη των αντίστοιχων πιστοποιητικών εμβολιασμού η νόσησης.
Υπενθυμίζουμε ότι όπως πάντα για όσους δεν καταφέρουν να βρεθούν στο γήπεδο, το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά σε live streaming στο SamosSports.com.