Τη φανέλα για τη σεζόν 2021-2022 και τους χορηγούς παρουσίασε η ανδρική ομάδα βόλεϋ του «ΑΣ Κέρκη Μαραθοκάμπου Σάμου» που αγωνίζεται στη Pre League. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (9/10) στο ξενοδοχείο Aeolis.

Αγιασμός τελέστηκε στην έναρξη της εκδήλωσης. Ομιλητής ήταν ο δημοσιογράφος κ. Μιχάλης Σβαρνιάς. Από την ομάδα μίλησε ο Γενικός Γραμματέας, κ. Στέφανος Καλαμοβράκης και ο προπονητής, κ. Αργύρης Ψάρρας.

Οι παίκτες της ομάδας σηκώθηκαν να παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις τους οι οποίες είναι στα χρώματα του κόκκινου και του σκούρου μπλε. Τα χρώματα επιλέχθηκαν από τους φιλάθλους μετά από σχετική ψηφοφορία στο διαδίκτυο όπως κάθε χρόνια σημείωσε ο κ. Καλαμοβράκης.

Η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε τους χορηγούς που στηρίζουν την αθλητική προσπάθεια της. Από το νησί της Σάμου η ομάδα χορηγείται από τον κ. Νίκο Κατρακάζο και τον κ. Δημήτρη Χριστινίδη. Επίσης, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου προσέφερε στην ομάδα το ποσό των 10.000€ ως ενίσχυση.

Το παρόν έδωσαν στην εκδήλωση οι παίκτες, ο προπονητής, κ. Αργύρης Ψάρρας, μέλη της διοίκησης, ο επιχειρηματίας του νησιού, κ. Δημήτρης Χριστινίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Κατρακάζος, και ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Κώστας Βογιατζής.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Σάμου θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου την ΑΕΚ στο Κλειστό Στάδιο του Βαθέως.