Σε εξαιρετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομών των διπλωμάτων στους νέους ναυαγοσώστες το περασμένο Σαββατοκύριακο .

Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα του Ναυταθλητικού ομίλου στο λιμάνι Καρλοβάσου . Η συμμετοχή του κόσμου μεγάλη όπως και ο ενθουσιασμός . Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Κος Ταξίαρχος  79 ΑΔΤΕ  Κος Κουρής  , ο φρούραρχος Δυτικης  Σάμου Κος Στεφάνου  , διοικητές μονάδων , ο διοικητής του πυροσβεστικού κλιμακίου Καρλοβασου , ο Αντιδήμαρχος Κος Καλατζής  η Πρόεδρος του ΔΟΠΟΝΑΣ Κα Ανδρεάδου και ο πρόεδρος Δημοτικής ενότητας Καρλοβασίων Κος Μαθιός . Ιδιαίτερη τιμή για όλους η παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ναυαγοσωστικής Ακαδημίας Κου Γιοβανίδη που ηρθε στην Σάμο για λίγες ώρες ειδικά για την εκδήλωση .

Ο Πρόεδρος Κος Αϊδίνης τόνισε ότι αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με την ΕΝΑΚ  θα συνεχιστούν σε ετήσια βάση ξεκινώντας από την ερχόμενη άνοιξη .

Ευχαριστούμε την 79 ΑΔΤΕ για την άψογη όπως πάντα συνεργασία με τον ΝΑΟΚ , το ξενοδοχείο ΑΝΕΜΑ για την παραχώρηση της πισίνας , το catering ΑΝΘΕΜΙΣ , το εστιατόριο ΑΝΘΕΜΟΥΣΑ και όλους όσους συνέβαλαν για την πραγματοποίηση όλων των παραπάνω .

 

Το Δ.Σ του ΝΑΟΚ