ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ολοκληρώθηκαν όλες οι εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης στα κτιριακά συγκροτήματα των λυκείων Ανατολικής Σάμου που θα υποδεχθούν τους μαθητές και τους καθηγητές του δήμου μας, ξανά από την προσεχή Δευτέρα. Προβήκαμε στην ενίσχυση σε προσωπικό καθαριότητας των συγκεκριμένων σχολικών μονάδων ώστε να διατηρούνται όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι καθαροί καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης ο Δήμος, μέσω της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής ενίσχυσε τα ταμεία των δυο σχολείων ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους σε προϊόντα πανδημικής προστασίας (αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, θερμόμετρα) και καθαριότητας (σαπούνια, χλωρίνες και απολυμαντικά).

Ο Δήμος από την πλευρά του καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια και σε συνεργασία με τις σχολικές επιτροπές και τους διευθυντές των σχολικών μονάδων λαμβάνουμε όλα τα μέτρα αποφυγής διασποράς του κορωνοϊού και της διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Τηρούμε πιστά τα μέτρα ατομικής προστασίας και συμπεριφερόμαστε με υπευθυνότητα για να έχουμε μια ασφαλή επαναλειτουργία των σχολείων μας.

 

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου