Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

Ο ΕΟΣ Σάμου θα συμμετάσχει και φέτος στην Έκθεση Horeca 2022 που πραγματοποιείται στο Μetropolitan Expo (πλησίον αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος) από την Παρασκευή 11 έως και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου, στο Hall 4 και στο GASTRONOMY FORUM της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος. Σας ενημερώνουμε ότι:

Το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2022 στις 13:00, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του ΕΟΣ Σάμου με θεματικό άξονα:

«Πράσινα» μοσχάτα κρασιά με τη φιλοσοφία ελάχιστης οινολογικής παρέμβασης.

Στα πλαίσια αυτής θα παρουσιαστεί η νέα σειρά “ΦΥΣΙΚΩΝ ΟΙΝΩΝ” στα πρότυπα των διεθνών πράσινων περιβαλλοντικών τάσεων, σε συνδυασμό με την οινογαστρονομία του τόπου μας.

Εισηγήτρια: η υπεύθυνη Marketing & Communication του ΕΟΣ Σάμου Μαργαρίτα Ικαρίου.

Γαστρονομική παρουσίαση από τους ex. chefs Ευάγγελο Μπιλιμπά και Ασλάνη Παντερλή.

Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022 στις 16:00, θα παρουσιαστεί η θεματική:

«Από την Πυθαγόρειο Διατροφή στο Βιγκανισμό» με εισήγηση του Γεν. Γραμματέα του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων- Διατροφολόγων Ελλάδος Παναγιώτη Βαραγιάννη, 

παρουσίαση του σαμιώτικου μοσχάτου με 3.000 χρόνια ιστορίας από την υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας του ΕΟΣ Σάμου Μαργαρίτα Ικαρίου,

ενώ τη γαστρονομική προέκταση του θέματος έχει επιμεληθεί και θα παρουσιάσει ο exchef και παγκόσμιος κριτής γαστρονομίας Ευάγγελος Μπιλιμπάς.

Επισυνάπτεται η εγκύκλιος τήρησης πρωτοκόλλων από το Chefs Club of Greece.

Αξιότιμοι κύριοι,

Αρχικά να σας ευχαριστήσουμε για τη θετική ανταπόκριση σας σχετικά με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα του Gastronomy Forum που διοργανώνουμε στην έκθεση HORECA 2022.

Η έκθεση HORECA πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo. Σας παρακαλούμε να λάβετε σοβαρά υπόψη σας, καθυστερήσεις που μπορεί να υπάρξουν στο οδικό δίκτυο λόγω της εκθέσεως και να προγραμματίσετε κατάλληλα.

Το Gastronomy Forum πραγματοποιείται στο κάτω μέρος του Hall 4 (δεν έχει συγκεκριμένη αρίθμηση). Όποιον διάδρομο και να ακολουθήσετε θα καταλήξετε εκεί.

Για την είσοδο σας:

·         Θα περάσετε το πρώτο σημείου ελέγχου όπου θα σας ζητηθεί επίδειξη ενεργού πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Τονίζουμε ότι η είσοδος δεν επιτρέπεται με επίδειξη rapid τεστ ή pcrtest παρά μόνο με πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης

·         Στο δεύτερο σημείο, ελέγχου εισιτηρίων:

Λόγω του πρωτοκόλλου λειτουργίας της έκθεσης πρέπει να έχει γίνει προεγγραφή των επισκεπτών και να διαθέτουν όλοι μία barcode πρόσκληση την οποία θα επιδείξουν μαζί με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης στην είσοδο και μαζί με την ταυτότητα τους προκειμένου να γίνεται η απαιτούμενη ταυτοπροσωπία.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να εκδώσετε την barcode πρόκλησή σας* στο παρακάτω Link για να μπορείτε να μπαίνετε και να βγαίνετε από την έκθεση. Η είσοδος θα γίνεται αποκλειστικά από τα lobby 2 και lobby 1. Η πρόσκληση αυτή είναι για όλες τις μέρες και ισχύει για ένα άτομο, είναι προσωπική και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε τρίτον.