Τις θερμότερες ευχές μας στα νέα καθήκοντα του  κ. Πάρη Παπαγεωργίου , ο οποίος μετά από τη διαδικασία ανάδειξης νέου προεδρείου Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) Βορείου Αιγαίου, που διεξήχθη χθες Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, στη Μυτιλήνη, κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου.

Να σημειωθεί ότι :

Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για την κεντρική αντιπροσωπεία η παράταξη της ΔΚΜ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά. Στη Σάμο κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος η ΔΚΜ κατέλαβε την δεύτερη θέση. Στη Σάμο κατέλαβε την πρώτη θέση και εκλέγει δύο αντιπροσώπους (σε σύνολο έξι) , ενώ στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχε μία έδρα.

Τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν την ΔΚΜ στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος είναι οι: Νίκος Στεφανής και Πάρης Παπαγεωργίου.

Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους και δηλώνουμε ότι εμείς ως παράταξη μαζί με τον Βουλευτή μας, θα είμαστε κοντά τους εκεί όπου στο μέλλον θα τους ζητηθεί να δώσουν στα νησιά μας την ώθηση για ανάπτυξη και προοπτική με την αλλαγή του χωροταξικού.

 

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου

Γιάννης Μάρκου