Το Σάββατο 1 Ιουλίου ανέλαβαν τα καθήκοντά τους οι νέοι Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου.

Οι Διευθυντές, οι οποίοι συμμετείχαν στη διαδικασία επιλογής, που ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2022 και ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2023, τοποθετήθηκαν με την υπ. Αριθμ. 2784/20-4-2023 απόφαση του Δντη Δ.Ε. Σάμου κ. Μιχαήλ Καπιωτά, στις σχολικές μονάδες που επέλεξαν βάσει της αξιολογικής σειράς τους στον τελικό πίνακα κατάταξής τους.

Με την τοποθέτηση και την ανάληψη υπηρεσίας, οι νέοι Διευθυντές, έχουν να αντιμετωπίσουν και να επιλύσουν πολλά θέματα, τα οποία έχουν να κάνουν με τις εγγραφές των μαθητών, την διευθέτηση των χώρων ανάπτυξης των Σχολείων, τους απολογισμούς της προηγούμενης χρονιάς και τον προγραμματισμό της επόμενης.

Από τις συνολικά 22 Σχολικές  Μονάδες, οι 4 έμειναν χωρίς Διευθυντή/ντρια, αφού δεν τις προτίμησε κανένας υποψήφιος, ή δεν υπήρχε υποψήφιος με τα απαιτούμενα προσόντα. Τα Σχολεία αυτά είναι:

ΕΕΕΕΚ Σάμου

Ε.Κ. (Εργαστηριακό Κέντρο) Σάμου

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Ραχών Ικαρίας

Γυμνάσιο με Λ.Τ. Φούρνων Κορσεών

Από τους  18 νέους Διευθυντές που έχουν επιλεγεί για τετραετή θητεία, παραμένουν στις ίδιες σχολικές μονάδες όπως και την προηγούμενη περίοδο οι 8, οι 5 από αυτούς αλλάζουν σχολείο ενώ μόλις 5 νέοι προστίθενται στον πίνακα των στελεχών εκπαίδευσης.

Παραθέτουμε τον πίνακα των Διευθυντών των Σχολικών Μονάδων Σάμου και Ικαρίας και τους ευχόμαστε καλή θητεία. Εμείς από τη θέση μας έχουμε τη διάθεση και τη δυνατότητα να παρέχουμε οποιαδήποτε βοήθεια μας ζητηθεί και προγραμματίζουμε για το επόμενο διάστημα ένα σεμινάριο επιμόρφωσης σε διοικητικά θέματα για τους νέους Διευθυντές.

 

 

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΚΛΑΔΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ
ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΠΑΤΡΑ ΠΕ04.04 ΓΕΛ ΣΑΜΟΥ
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΠΕ82 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΜΟΥ
ΤΑΤΣΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ83 ΕΠΑΛ ΣΑΜΟΥ
ΣΑΜΨΩΝΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΕ86 ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΣΑΜΟΥ
ΤΣΑΜΗΤΡΟΥ-ΛΙΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΕ78 ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΣΑΜΟΥ
ΧΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ82 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ
ΣΦΕΤΣΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΕ86 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
ΞΕΡΧΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΕ02 ΓΕΛ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
ΠΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕ04.05 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ
ΣΟΦΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΕ86 ΓΕΛ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟΥ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΕ03 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΥΡΓΟΥ
ΜΠΟΥΛΟΥΜΠΑΣΗ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΠΕ02 ΕΠΑΛ ΕΥΔΗΛΟΥ
ΛΙΓΝΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΠΕ02 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΕΥΔΗΛΟΥ
ΔΟΥΡΗ ΜΟΣΧΟΥΛΑ-ΚΑΛΛΙΡΟΗ ΠΕ80 ΓΕΛ ΕΥΔΗΛΟΥ
ΑΛΟΥΠΗ ΜΑΡΙΑ-ΣΤΕΛΛΑ ΠΕ04.04 ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΚΗΡΥΚΟΥ
ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΠΕ80 ΕΠΑΛ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
ΛΑΚΙΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ ΠΕ11 ΓΕΛ ΑΓ.ΚΗΡΥΚΟΥ
ΔΟΥΡΗ ΔΑΜΑΣΚΗΝΗ ΠΕ02 Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΙΚΑΡΙΑΣ

Σημείωση: Η κα Κόντη Ευτυχία, επανατοποθετήθηκε ως Διευθύντρια του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Σάμου με απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Β. Αιγαίου.

 

Σάμος 5-7-2023

 

Μιχαήλ Καπιωτάς

Δ/ντης Β/θμιας Εκπ/σης Σάμου