ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Η πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 21 Ιουλίου 2022 πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά χωρίς προγραμματισμό, χωρίς οργάνωση και με πολλές ελλείψεις. Κατά την συζήτηση του 4ου θέματος της ημερήσιας διάταξης «Έγκριση σύναψης σύμβασης με το ΚΤΕΛ ΑΕ για την Αστική Συγκοινωνία (Όροι – Οικονομικό αντικείμενο)», στο οποίο ορθή εισήγηση εστάλη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 4 ώρες πριν την έναρξη της συνεδρίασης, επικράτησαν απαράδεκτες καταστάσεις, διαπληκτισμοί, προκλητικές στάσεις και άνευ επιπέδου και ουσίας συζήτηση.

Η “Ανατροπή” εδώ και χρόνια βρίσκεται στο ίδιο έργο θεατής, όπου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και η δημοτική αρχή, ακόμα δεν γνωρίζουν πως πρέπει να γίνονται τα οργανωμένα και σωστά δομημένα συμβούλια.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε κατά την “συζήτηση” του συγκεκριμένου θέματος σε ένδειξη διαμαρτυρίας και απογοήτευσης. Δυστυχώς, η κατάντια των συγκεκριμένων συμβουλίων έχει υπεύθυνους· όλους αυτούς που θα έπρεπε δημοκρατικά και σωστά να οργανώνουν τα Δημοτικά Συμβούλια και να είναι οι πρώτοι που πρέπει να γνωρίζουν τον κανονισμό λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.