Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε ομόφωνα τη σύνθεση του ψηφοδελτίου στο Νομό Σάμου ως εξής :

 

ΑΜΟΥΡΓΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

 

ΘΑΝΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ (ΡΑΝΙΑ)

Πρώην Διευθύντρια Υποκαταστήματος Σάμου της Τράπεζας της Ελλάδος

 

ΚΑΡΡΑΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

Φαρμακοποιός

Οι Νομαρχιακές Επιτροπές, οι Τοπικές Οργανώσεις, τα στελέχη μας και οι υποψήφιοι Βουλευτές μας, μαζί και δίπλα στον λαό του Νομού μας, θα δώσουν τη μάχη για την κοινωνική και πολιτική ΑΛΛΑΓΗ που έχουν ανάγκη τα νησιά μας.

Όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για μια υψηλού επιπέδου δημόσια και δωρεάν Υγεία για όλους, για την ενίσχυση της δημόσιας και δωρεάν Παιδείας, για τη στήριξη του Πρωτογενούς τομέα, για την ανάπτυξη της Τουριστικής βιομηχανίας, για τη δημιουργία νέων Θέσεων εργασίας καθώς και για Κοινωνική Δικαιοσύνη και ευημερία για όλους τους πολίτες των νησιών μας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας να δώσουν τη στήριξη και την ψήφο τους στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., το κόμμα που έχει αποδείξει στην πράξη την ικανότητά του να προασπίζεται τα συμφέροντα των Σαμιωτών, Ικαριωτών και Φουρνιωτών. Το κόμμα που αγωνίζεται για μια δίκαιη και ισότιμη κοινωνία, με υποψήφιους βουλευτές που ζουν εδώ και αντιμετωπίζουν καθημερινά τα ίδια προβλήματα με όλους μας, αλλά επίσης μοιράζονται μαζί μας το ίδιο όραμα και την ίδια αγωνία για τον τόπο μας.

 

Στις 21 Μαΐου, μαζί, θα φέρουμε τη Δημοκρατική ΑΝΑΤΡΟΠΗ που έχουν ανάγκη τα νησιά μας!