ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ
Οι θρασύδειλοι ναζί της Χρυσής Αυγής, βγήκαν ως συνήθως στα κρυφά μέσα στη νύχτα, να βρωμίσουν τους δρόμους της πόλης μας, με τα αηδιαστικά σύμβολα και συνθήματα τους. Δρουν στο σκοτάδι γιατί ξέρουν ότι οι εργαζόμενοι, οι νέοι, ο λαός της πόλης μας δεν πρόκειται να ανεχτεί τις σάπιες ιδέες και την εγκληματική τους δράση!
Ο ρόλος των φασιστών είναι γνωστός: Σε μία περίοδο που χρειάζεται να δυναμώσει ο αγώνας του λαού και της νέας γενιάς ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που ευθύνεται για το τσάκισμα του εισοδήματος των λαϊκών οικογενειών, για την ενεργειακή φτώχεια, για την ολοένα και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, για το χτύπημα των μορφωτικών και εργασιακών δικαιωμάτων των νέων, οι ναζί εγκληματίες της Χρυσής Αυγής, είναι τα καλύτερα τσιράκια των μεγαλοεπιχειρηματιών, είναι τα μαντρόσκυλα αυτού του συστήματος! Η εγκληματική τους δράση πηγάζει από τη σάπια «ιδεολογία» τους, που καλλιεργεί το ρατσισμό, το μίσος απέναντι σε όποιον έχει διαφορετικό χρώμα, μιλάει άλλη γλώσσα, έχει άλλη θρησκεία.
Οι Οργανώσεις Σάμου της ΚΝΕ σε μία άμεση παρέμβαση σβήσαμε τα λαομίσητα ναζιστικά σύμβολα. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τους φοιτητές, μαθητές, όλους τους νέους του νησιού μας, να απομονώσουν παντού τα απομεινάρια της καταδικασμένης εγκληματικής, ναζιστικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής! Να μην έχουν τόπο να σταθούν!
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
ΞΑΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ Η ΠΑΛΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ!