Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των εκλογών του Συλλόγου μας

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση και τις εκλογές του Συλλόγου μας. Σε συνθήκες δύσκολες, με την πανδημία να πλήττει δεκάδες συναδέλφους – στους οποίους ευχόμαστε περαστικά- αλλά και με το κόψιμο της συνδικαλιστικής άδειας είναι σημαντικό ότι καταγράφηκε ένα σημαντικό ποσοστό συμμετοχής.

Ευχαριστούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που μας εμπιστεύτηκαν και έδωσαν στην Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών ένα μεγάλο ποσοστό και 2 έδρες στο νέο ΔΣ. Δεσμευόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη τους.

Έγινε ένα σημαντικό πρώτο βήμα στην αλλαγή του συσχετισμού δύναμης, στην κατεύθυνση ο Σύλλογός μας να γίνει πιο ζωντανός, πιο διεκδικητικός για όλους τους εκπαιδευτικούς. Έγινε ένα βήμα στην αλλαγή του συσχετισμού δύναμης που πρέπει με την πιο ζωντανή δράση του σωματείου, με τη συμμετοχή όλων των συναδέλφων στη ζωή του συλλόγου, να διευρυνθεί, να φτάσει μέχρι πάνω και την αλλαγή του συσχετισμού σε επίπεδο ΔΟΕ.

Οι εκλεγμένοι και οι υποψήφιοι της ΑΣΕ, καθώς και όσοι συνάδελφοι βοήθησαν χωρίς να μετέχουν στο ψηφοδέλτιο, δεσμευόμαστε ότι από αύριο θα αυξήσουμε τις δράσεις με βάση τις διεκδικήσεις που αναφέραμε στην εκλογική μας διακήρυξη.

Βασικό βήμα θα είναι η διεξαγωγή Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης για να πάρει αγωνιστικές αποφάσεις απέναντι στην αξιολόγηση, που διαμορφώνει ένα πιο ταξικό, πιο άδικο σχολείο, αλλά και ενέργειες για να μην απολυθεί κανένας αναπληρωτής.

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 19 Φλεβάρη είναι τα παρακάτω:

Ενημερώνουμε, επίσης, ότι για τη συγκρότηση προεδρείου θα στηρίξουμε αντιπροσωπευτικό – αναλογικό προεδρείο, όπως είναι η πάγια θέση μας και ο μόνος τρόπος που επιτρέπει την άμεση λειτουργία του ΔΣ του Συλλόγου, εκφράζοντας ακριβώς τις ψήφους των συναδέλφων.